vineri, 9 ianuarie 2009

Bucuresti cu zapada ...in sfarsit !!


Guten abend !! ( sau pentru nestiutori : Buna seara )

Bai prost obicei mi-am facut sa raman in urma cu zilele...in ritmu' asta o sa uit ce naiba am facut ieri, dar cum ziceam si altadata excelent exercitiu de memorie (apropo de asta ati incercat vreunu' ? ) .
As promite ca nu o sa se mai intample dar nici eu nu ma cred.

Acum sa revenim la subiectul zilei de ieri si de cum am simtit eu ca va ninge in bucuresti cu o seara inainte. Eram la Roxana si ma uitam pe geam ( fara ochelari si de undeva din pat , pentru cine nu intelege ...faptu' ca am vazut pe geam si fara ochelari e cam rar ) si la un moment dat imi dau eu seama ca de cateva minute tot trec ciori si trec si trec si nu se mai opresc ( vorba cantecului ) , si zic eu Roxanei ...baby maine ninge.
A doua zi Roxana pregatita cu umbrela ca ea stia ca atunci cand trec ciori multe ploua ( lucru valabil vara cica ) .
Bai si a inceput pe la pranz cand au inceput colegele sa se buluceasca la geam ca vai ningeeeeeeeee. Eu obisnuit si suparat pe fulguirile din zilele trecute nu m-am repezit ...si wow peste vreo ora doua trec si eu pe langa un geam si vad ce e afara , terenurile de fotbal sintetic din Sincai se albisera si ce ma mai imbiau sa fug si eu afara cu dracii ceia de copii sa zdranganesc si eu mingea putin.

Si uite cum am gasit continuarea apropo de minge.... drace de abia astept sa vina duminica sa ii incingem pe bezmeticii lu' Mib putin . O sa fie fun ...si o sa fie deosebit .. e primul fotbal din anul asta. O sa va povestesc cu siguranta aventurile de acolo.

Cam asta fuse ziua de ieri ... si ca sa ajung din nou la zi cu postarile o sa fac o postare 2in1 si o sa includ si ziua de azi .

Azi am fost iar al draq de harnic si deja mi-e frica de ce se va "implanta" afara iar ...pentru ca dupa ce acum cateva zile am fost harnic a venit ninsoarea , deja de doua ori intr-o saptamana eu zic sa va paziti si sa va faceti provizii .
Da frate... si azi am reusit in sfarsit sa pun pe picioare sistemul de supraveghere din IH . De ce a durat atata? Pai o parte din cauza lenei mele existential cunoscute si a doua parte din cauza ca am avut un cablu defect cu care am cablat toata cladirea IH , un turcism de rahat si cu care m-am pacalit...( nu il cumparasem eu ) .

Alt lucru genial in sfarsit de azi am si eu lentile de contact ...finally e 9 ianuarie si astept de pe 18 decembrie ...cata rapiditate domne la Optinova.

Acu' va las ... ma duc sa ma pregatesc ca ies cu trasnitii mei de la bloc in oras. Vai mi-e rau ce o sa iasa.

Va tzucalesc mai !!

PS. Zilele astea voi face o pauza de la a va povesti de viata mea ... si o sa incep sa va povestesc despre colegii mei geniali care ma bucura si ma supara cumva zi de zi..si la care tin enorm.
O sa va placa rau de tot. Si e o provocare chiar si pentru mine.

Un comentariu: