duminică, 18 ianuarie 2009

Duminica seara

Si s-a dus saptamana asta asa...fara evenimente notabile , nici macar ceva amuzament.
De fapt , despre amuzament , a fost ceva amuzament vineri noaptea cand am fost cu gasca la poker sa strangem bani pentru Londra.
Aaaa , nu v-am zis in martie pe 13 plecam la Londra si Liverpool , eu cu Rila si cu Sergiu . Ne ducem sa speriem Anglia .
Deja avem sloganu' cu care asteptam excursia , LONDON BABY !! , cine a vazut Friends stie de ce.
Da si cum ziceam am fost vineri seara la poker si ne-a batut Sergiu , e bine de stiut ca banii nostri au ramas in grupu' de Londra. Tot noi ii bem :)).

Cam astea au mai fost evenimentele notabile din cursul saptamanii , in rest am cam muncit la greu . Am fost harnic , si m-au laudat colegele ca imi sta bine cu lentile...bine ele erau impresionate de ochii mei si credeau ca am lentile colorate.

Duminica a fost etapa de fotbal . Iar am fost cei buni din teren . Am stat cel mai mult in teren. S-au cam suparat baietii ca venim 4 echipe. Mie imi place. Doar ca va trebui sa revenim la modelul cu 3 echipe ca nu prea mai vor sa vina baietii.
Eu sunt in revenire de forma..inca nu sunt la capacitate maxima. Tre' sa ma obisnuiesc cu kilogramele in plus :)) .

De maine chiar incep povestile despre colegii mei de la IHB .
Sa vedem cine va fi primul .

PS. LONDON BABY !! :))

5 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lentile?! Adica vrei sa spui ca nu mai porti ochelari?! Aahahahahahhaha nici macar nu am observat ahahahahahahah (asta fiindca eu muncesc - nu ca altii)
    KMI

    RăspundețiȘtergere