marți, 27 ianuarie 2009

Old fashion , new fashion

Acest post are un limbaj vulgar , cititi doar daca aveti inima tare.


Revin dupa 9 zile .

Nici macar nu ma voi chinui sa va povestesc ce am facut in timpul asta... am pierdut vremea... nu am avut inspiratie si de aia nu v-am mai vizitat.

Dar azi revin .

Am vazut Zack and Miri make a porn movie si m-a lovit inspiratia .

Da...

Sa vorbim despre old fashion despre that stupid fuckin' thing about waiting before fuck between 2 people.

De ce ? E atat de perimata moda asta , sa asteptam sa vedem cum ne simtim , o fi fost frumos pe vremuri , era dragut in liceu sau cand ne-am indragostit prima oara dar acum dupa atata timp , nu mai este deloc dragut este de-a dreptul iritant ... de ce o femeie trecuta prin viata ajunge mereu sa zica : " nu facem sex in seara asta , e prea devreme " . Ce e prea devreme ? Te simti atrasa de el ai face orice cu el .... te-ai aseza in genunchi in fata lui si i-ai inghiti-o toata , dar totusi te abtii si il trimiti acasa iar tu ... te duci te asezi in pat si ce draqu' gandesti ? Explicati-ne si noua prostii de barbati. Iar barbatii care au o femeie de acest gen... care explodeaza de hormoni dorinta si pasiune si pleaca acasa ... sunt niste fatalai niste prosti niste cretini ( si eu ma numar printre ei ) , ce face ea e un balon de sapun care are nevoie doar de o intepatura si noaptea va fi exploziva. Nu mai fiti prosti. Nu mai asteptati ...doar pentru ca esti o curva daca te culci din prima noapte cu el sau esti un cretin nesimtit obsedat sexual daca insisti .
Ideea e ...dati-va drumu' ... la sentimente la simtiri si faceti sex. Sexul e noul liant al relatiilor , s-au dus draqului vremurile in care stai sa vezi intai daca aveti pasiuni comune si alte kkturi. Bullshit. Nu sunteti buni in pat? nu va potriviti ...get over ..the next one . Nu ai cum sa stai o viata langa unu sau una' care nu te fute cum trebuie ...tre' sa fii cretin sa faci asta. Pana la urma ori o (il) inseli ori te spanzuri.
Concluzie ... old fuckin' fashion style is obsolete.

New fashion .

New fashion ... o vezi pe strada .. vorbesti doua cuvinte cu ea e singura e disponibila arde... atunci ia-o in seara asta... ia-o cat mai repede.
Va futeti pana se rupe patul si muriti gafaind. E sublim sa te futi ... e un dar divin sa facem sex si sa murim de placere.. si totusi nu o facem . Ne abtinem , ne ascundem ... nu ne recunoastem adevaratele placeri... de ce? Pentru ca proasta nu intelege placerea pentru sex , pentru ca proasta nu intelege anumite fantezii . ... in schimb proasta iti zice ca te iubeste ca e indragostita de tine si te minte ...pentru ca atunci cand ii spui si adevarul asta despre tine e in stare sa se dea cu capu' de o caramida sa sufere o pierdere de memorie si sa te stearga din istoria ei.
De ce avem remuscari ca ne futem la 10 minute dupa ce ne-am cunoscut. In fond e darul nostru ... al oamenilor sa facem asta in modul suprem .
Facand sex .. il cunosti pe celalalt cel mai bine atunci ...afli tot despre el. Daca este gol inside , daca e pasional daca e romantic , daca e pervers , daca e atent cu tine . Dar te simti o curva daca afli asta din prima seara. Te simti o curva ca il doresti cu toata fiinta ta si ti-e rusine ca va rade lumea de tine ...de asta . Sunteti niste proaste si niste prosti cei care nu faceti sex cand simtiti ca tre' sa faceti sex.
The new fashion is sex , atunci cand vrei sa te indragostesti cu adevarat fa sex, si cand va pleca a doua zi si iti va lipsi partida de sex... sa stii ca ai fost indragostit(a) . Sa stii ca pentru o ora , o noapte sau o saptamana ... lumea a fost a ta. Atunci o sa intelegeti ce inseamna dragostea.

Comentarii.... i don't give a fuck ...that's my new fashion .

O seara buna.

5 comentarii:

  1. nu putea fi mai adevarat !

    RăspundețiȘtergere
  2. bine ma ca esti tu ala desteptu':))))) conform gandirii majoritatii femeilor departajarea asta nu se va intampla. Nu pot sa nu apreciez sinceritatea si nu pot sa nu ma declar la faza asta barbat si sa fiu de acord:))) pacat ca nu am ce-mi trebuie (prietenii stiuuu!!!!)

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate , epistola mea va ajuta persoane sa realizeze anumite diferente. Nu fiti superficiali si impresionati ..priviti mai in adancime.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place felul in care ai pus problema si intradevar viata e prea scurta sa ne ascundem dupa degete!

    RăspundețiȘtergere