vineri, 28 ianuarie 2011

Conflict

Ceva e gresit...ceva e gresit cu mine. Se intampla ceva incerc sa imi dau seama si nu stiu daca reusesc. Inclin sa cred ca imbracamintea mea de carne e campul de lupta intr-un conflict intern intre subconstient si constient.
De cateva zile ma simt ciudat , ma simt rau fizic. Am crezut ca e de la alimentatie si am incercat sa imi schimb meniurile sa mananc mai sanatos insa nu s-au petrecut mari schimbari.
Cumva aveam si semnele unei depresii insa fara un motiv anume caci fiind intrebat de ce am dat diverse raspunsuri dar fara a crede in nici unul.
Totusi , in dimineata asta mi-a fost clar ca e ceva gresit si ca asist la un conflict. M-am trezit , am dat drumul la televizor ca in fiecare dimineata si privind "Dancing with the stars" eram incercat de tot felul de sentimente contrare...ca in final sa ajung sa plang fara oprire desi constient imi placea ce vedeam si dansam si eu samba in acelasi timp cu protagonistii show-ului.
Dupa acest eveniment mi-a devenit clar...e ceva wrong si ramane sa aflu ce , cumva trebuie sa imi mediez conflictul interior inainte de a deveni un razboi cu urme asupra exteriorului.
Daca sunt ingrijorat? Cred ca sunt ... teoretic ar putea fi simtptome de boala psihica which is not so good for my age.
Apropo de varsta o fi acel conflict care cica s-ar petrece pe la 30 ani ... "the middle age chrisis" ?

Ma simt ciudat insa cumva usurat ca am aflat de acest conflict al meu cu mine. Acum urmeaza episodul urmator si anume gasirea solutiei...why am i fighting with myself. De ce a pornit conflictul asta ?
Hmm... ma gandeam poate la ceva terapie dar cu mintea mea complicata....cred ca as deveni un pacient interesant pentru cel care s-ar risca.

Apropo ...desi publicasem asta am uitat de fapt esenta si motivul scrierii.
Sunt fascinat de ceea ce mi se intampla...Cineva care a apucat sa citeasca mi-a spus ca e o stare proasta. Perhaps...dar e fascinant...nu am avut asemenea stare niciodata .
Sunt cumva incantat de ce se intampla...i have a new toy ... dar nush daca am chef de jucaria asta acum .. pe de o parte as reprima-o , pe de alta parte i-as da drumul sa vad ce se intampla.

Cred ca ma voi duce la terapie ... sounds interesting ...mereu m-am gandit la intins pe canapea la picioarele unei d-re/d-ne curioase sa ma asculte... Let the game begin.

6 comentarii:

  1. Of...ce sa ma fac cu tine? Daca vrei iti pot recomanda psihoterapeuta la care merg eu.

    Ghici cine... L.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si cine cistiga? Tu sau....tu?:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai cred ca in continuare nu ai habar ce se intampla cu tine. Ai un conflict dar nu spui la ce se refera. Deci ori nu stii ori nu e cazul sa il dezvalui. Daca nu stii atunci ratacesti in van fara a gasi raspunsul. Daca in schimb te cunosti indeajuns si stii de ce si nu faci nimic... nu e bine! Semne de boala mintala.. nu prea cred... Criza de 30... nu te cunosc indeajuns bine...
    Distractie placuta cu tine

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersi Andrei . Pai in momentul in care am scris cred ca nu stiam la ce se refera.Acum am ceva banuieli...mi-am revenit si sa speram ca era ce cred eu ...
    Te asteptam inapoi la dans :)

    RăspundețiȘtergere