marți, 25 ianuarie 2011

DANSAM PENTRU ANDREEAVa invitam, duminica 30 ianuarie, orele 15, in club Daimon, la un spectacol extraordinar de caritate, pe parcursul caruia va vom delecta cu dans sportiv, dans modern si multe alte surprize. Dansam pentru Andreea

Ea este Andreea- o dulceata de fata, un suflet ales si cald, un om care iubeste dansul. Andreea a dansat si a invatat pe o multime de copii sa danseze. Probabil ca, in sufletul ei, danseaza si pe patul de spital unde a aj...uns in urma accidentului de masina in care a fost victima exact in Ajunul Craciunului.
Andreea si-a dorit sa traiasca. De la 3% sanse de supravietuire, astazi este constienta si cu sanse mari. Aceasta lupta se pare ca a fost miraculos castigata. Organele vitale s-au stabilizat pe rand desi raman cu serioase sechele, la care se adauga multiple fracturi, imobilizare, interventii chirurgicale, recuperare fizica.
Noi ne dorim ca Andreea sa danseze din nou, sa se intoarca la copiii de care intreaba fara incetare. Ne dorim sa ne bucuram sufletele cu prezenta ei. Pentru asta ne adunam pe data de 30 ianuarie sa facem ce stim noi mai bine- sa dansam. Sa dansam pentru voi, toti cei care vreti sa puneti o caramida, mai mare sau mai mica, dupa putinta, la recuperarea ei. Sa va invatam si pe voi putin din magia a ceea ce ea ne-a ajutat sa imprastiem in lume.
Dincolo de rugaciunile noastre, de dragostea si entuziasmul pe care i-l trimitem, familia ei are nevoie de sprijin pentru lunga perioada de recuperare, pentru interventiile chirurgicale, pentru medicamente. Atunci cand suntem multi efortul individual nu este mare, dar rezultatul este maret.
Veniti sa petrecem doua ore agreabile in care veti vedea showuri de dans sportiv, dans modern si multe alte surprize, in care veti dansa si veti cunoaste oameni minunati; faceti CEVA intr-o dupa-amiaza in care ati putea irosi timpul nesemnificativ. Beneficiile sunt reciproce.

Daca nu puteti, participa dar vreti totusi sa ajutati, aveti la dispozitie conturile deschise la BCR pe numele mamei ei, Elena Gheorghiu:

RO58RNCB0775033037570002 EUR

RO85RNCB07750...33037570001 ROL

RO31RNCB0775033037570003 USD

Va asteptam si va multumim

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu