vineri, 24 decembrie 2010

Mos CRACIUN , adu-l pe DANIEL inapoi !!!

Ieri ne-am despartit zambind , fusese o incercare de shooting . Planuisem un shooting cu adevarat grandios pentru inceputul anului.

In minte am zambetul lui . "Coach" cum il alintam eu cred ca se gandea la dans si in ultimele secunde. Nu pot sa cred ca viata poate sa joace asemenea feste. Nu pot sa cred ca acum cateva ore era in fata obiectivului zambind si acum ce a ramas e doar imaginea lui imortalizata.

Ar fi trebuit sa fie o seara plina de veselie insa tot ce vreau acum e ca Mos Craciun sa existe si sa il aduca pe Dani inapoi .

Era un tip optimist , vesel si mereu gata sa ajute. In mintea mea el va dansa si va zambi mereu . Sunt bombardat acum de momentele cu el . In memoria lui si pentru ca a fost un prieten si un antrenor pe cinste deschid locul asta unde va astept pe toti cei care l-ati cunoscut sa scrieti despre el ...despre momentele cu el.

In memoria lui in urmatoarele zile voi deschide www.danielnechita.ro un loc in memoria lui .

IN MINTEA MEA ASA VA ARATA MEREU IESIREA LUI DIN SCENA




 PS. Rugati-va pentru Andreea . Doamne sau care esti pe acolo las-o pe Andreea printre noi .

19 comentarii:

  1. Prea repede, mult prea repede Dumnezeu a vrut sa danseze doar pentru el. Odihneasca-se in pace!

    FII PUTERNICA, ANDREEA!

    RăspundețiȘtergere
  2. de ce trebuie sa se intample asta unui tanar si din cauza unei blestemate de masini? de ce nenorocitii si plevele societatii nu dispar in locul acestor tineri... il iubesc si l respect pe Dumnezeu dar Jur ca nu pot sa inteleg de ce decide asta si de ce vrea sa ia la El tinerii lasand in urma tristetea nemasurabila pe vesnicie a unei familii si a rudelor....

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca multi asteapta sa se trezeasca si sa descopere ca a fost doar un cosmar si ca tu traiesti,ca nu ai decis sa ne parasesti atat de prematur. Nu te vom uita niciodata mica stea.Dumnezeu sa te ierte !

    RăspundețiȘtergere
  4. stie cineva mai multe detalii?...nu pot sa cred...

    RăspundețiȘtergere
  5. Un baiat deosebit care iubea foarte mult dansul.
    E greu de acceptat gandul ca el nu mai este printre noi.
    A plecat prea devreme...mai avea multe de oferit.

    Pacat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dumnezeu la luat alaturi de El ca sa danseze alaturi de ingeri Lui... Dumnezeu sa il odihneasca!

    RăspundețiȘtergere
  7. Angelescu Laurentiu24 decembrie 2010 la 23:06

    Sincere condoleante....nu mai am cuvinte...as avea o singura dorinta de acest Craciun ca Mos Craciun sa ni-l aduc inapoi....sincer imi pare foarte rau!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. .. Azi abia asteptam sa il sun sa ii urez Craciun Fericit si sa stabilim cand sa ne adunam in familie, pana cand am aflat vestea cutremuratoare. Nu mai simt nimic si nici nu mai stiu ce sa spun.
    Nu m-ar mai bucura nici o sarbatoare, stiind ce gol imens a lasat in sufletul meu si al familiei mele.
    Sper ca Andreea sa isi revina cat mai rapid...

    P.S: Felicitari pentru acest gest, de a-i aduce un ultim omagiu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru mine este o onoare ca te-am cunoscut. Pacat, mai aveai multi pasi sa ne inveti, multe coregrafii sa le punem la punct impreuna. Imi doresc ca Divinitatea sa tina cont de legea compensatiei, ma rog din suflet pentru Andreea!
    Odihneste-te in pace, Daniel! Nu te voi uita niciodata!
    Sincere condoleante familiei!

    RăspundețiȘtergere
  10. nu mai sunt buna de nimic de la aflarea vestii, am fost colegi de breasla si mi se pare ca totul e doar o gluma proasta...Dumnezeu sa te ierte Daniel, danseaza alaturi de ingeri cum stii tu mai bine si convinge-l pe Dumnezeu sa nu o ia si pe prietena ta pt ca mai are multe de realizat pe pamant!
    Sincere condoleante familiei si prietenilor, Alina Petre!

    RăspundețiȘtergere
  11. Andreea respira singura si a confirmat ca lupta atunci cand mama ei a rugat-o sa fie tare. Are nevoie de toate rugaciunile noastre.E in drum spre spitalul Floreasca din Bucuresti. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  12. Daniel v-a ramane viu printre noi prin dans, prin fiecare filmulet in care il putem revedea asa cum ne-a obisnuit...frumos, vesel....talentat, Dumnezeu sa te primeasca in Imparatia Lui....sa ai drumul luminat si presarat cu flori , nu te vom uita niciodata si te vom iubi mereu...Andreea suntem alaturi de tine...fi tare ...Florina Olaru

    RăspundețiȘtergere
  13. Greu iti poti gasi cuvintele in asemenea situatii, pentru a exprima ceea ce simti din adancul sufletului, si defapt oricat ai cauta nu ai reusi sa gasesti cuvintele necesare sa poti ajunge sa descrii prin cuvinte ce inseamna sa te desparti de un prieten atat de minunat si de drag noua celor ce-l cunoastem, care avea un viitor minunat ,alaturi de o persoana atat de minunata, viitor care a fost curmat deodata, de o soarta nedreapta cu acei oameni care chiar nu merita...succes DANIEL acolo unde vei pasi printre ingeri..si sa nu eziti sa le impartasesti si lor din tainele dansului si astfel sa inteleaga cat de devreme se intampla anumite lucur ... sa faci sa i placa si Domnului, sa iubeasca astfel mai mult dansatorii si oamenii minunati din lumea asta
    Cu drag si durere in suflet a-l tau prieten si elev Ciprian Toader

    Andreea gandul meu la tine este si asta sper sa te faca si mai puternica astfel sa invingi...te cunosc drept o luptatoare si nu ai cum sa cedezi...Noi ne vom vedea la sala sa stii iar acolo ne vom aminti cu durere in suflet momente frumoase traite al aturi de iubitul tau DANIEL NECHITA

    RăspundețiȘtergere
  14. Traiesti prin urma adanc lasata in sufletul nostru, prin fiecare pas de dans pe care il vom face pe ring.
    Cei mai importanti oameni lasa cate o opera in urma sa pe pamant ; un scriitor lasa o carte, un pictor un tablou, un compozitor o melodie, iar tu DANIEL NECHITA desi nu ai apucat sa iti termini opera , ai lasat in urma mii de spectatori care isi vor aminti de entuziasmul cu care dansai pe ring(te citez)”DA TOT CE AI BUN DIN TINE, DANSEAZA CA SI CUM AR FI ULTIMUL TAU DANS” , sute de elevi pentru care ai fost , esti si vei ramane un idol ,si carora le-ai inoculat adanc in suflet dansul , al caror pasii te vor face sa traiesti prin fiecare reprezentatie a lor pe ring, zeci de prieteni care isi vor aminti cu drag zambetul, energia si optimismul de care dadeai dovada prin fiecare fapta a ta .
    Dar, cum Dumnezeu a decis ca are nevoie de un INGER atat de complet care sa le arate si celorlalti ingerasi ce inseamna a fi cu adevarat o VALOARE , noua nu ne ramane decat sa ne rugam la Dumnezeu pentru sufletul tau si sa incercam iti ducem opera mai departe.Iar pe tine te ruga sa iti unesti fortele cu ceilalti ingerasi si sa veghezi asupra sanatatii ANDREEI pentru a putea merge mai departe alaturi de noi.

    RăspundețiȘtergere
  15. Pentru toti cei care doresc sa ii aduca un ultim omagiu si sa ii ureze drum bun in calatoria pe care o incepe Daniel NECHITA , el este de azi pana marti depus la capela bisericii Sf. 3 Ierarhi din Galati . Marti la ora 12 va asteptam pe toti prieteni rude si tot cei care doresc sa il conducem impreuna pe drumul spre o lume mai buna la cimitirul Eternitatea din Galati.

    RăspundețiȘtergere
  16. http://www.adevarul.ro/locale/braila/Drama-_Accident_mortal_la_Viziru-in_Ajunul_Craciunului_0_397160427.html

    RăspundețiȘtergere
  17. Te-am cunoscut de putin timp, dar nu e un motiv sa zic ca e prea putin. Am descoperit ca esti, ai fost:( si sa stii, ca vei ramane un omulet cu suflet mare cu zambet sincer si radiant de fericire, cu mii de sclipiri in privire si miscari gratioase ce ne-au facut pe toti sa iubim si mai mult dansul, dar...alaturi de tine...
    Esti un ingeras acum, sunt sigura de asta... un ingeras care va veghea asupra Andreei, parintilor si surorii tale traumatizata pe veci...
    imi pare foarte rau...
    Ma rog sa-ti fie mai bine acolo...sa dai putere Andreei de a trece sanatoasa peste cosmarul din ajun de Craciun...
    Mos Craciun, il vrem pe Dani inapoi...

    RăspundețiȘtergere