joi, 23 decembrie 2010

Romani , oficial sunteti tare prosti !!

E clar... nu aveti scapare , cum e o vorba la moda pe la noi prin popor. Ori sunteti prosti ori nu mai sunteti .

Si cum de existat se pare ca existati in numar de cateva milioane e clar ca sunteti prosti.
Unul se arunca de la balcon in Parlament si se face mare tam-tam ca ne-a ajuns cutitul la os ca suntem disperati . Bai nene daca era disperat lua o pusca si direct intre ochii lu' Boculet oprea un glont .Dar nu nene el a gasit de cuviinta sa sperie pe parlamentari cu gestul lui de prostan . Cica are familie si nu mai poate sa aiba grija din lipsa banilor . Bine ma desteptu' lu' peste si acum ce faci ca nici banii aia nu mai vin ca esti prea spart in doua sa mai ai grija de ei . Crezi ca jegurile alea in fata carora ai cazut or sa aiba cosmaruri la noapte? O sa aiba o pula....o sa doarma linistiti si maine or sa isi faca cadouri care mai de care mai scumpe fara sa isi aduca aminte de tine prostule care esti tu prost.
Dupa unele studii cica va uitati cel mai mult la televizor dintre toti UE-istii. Bha nici macar de acolo nu invatati nimic util . Daca vreti sa faceti ceva sa ii speriati pe nesimtiti pai tata ...spargeti-i gura lu' Boc cu vreo statuie un pantof ceva. Nu ati vazut si voi la stiri cum se face? Aia doar asa se sperie .

Dar e doar o rabufnire de-a mea... Tot prosti ramaneti si de abia astept sa scap de voi .

P.S. Bla bla ..sa nu va aud cu patriotisme...prefer ca in concedii sa ma duc in Bahamas ...si nu sa calculez daca am bani pentru un concediu de 3 zile pe litoral.


Ps. 2  Urmatorul disperat ce o sa faca ...ii dau eu o idee ..sa se detoneze undeva intr-o gara sau statie de metrou . Rezolva doua chestii dintr-un foc , mai putini romani prosti si da de mancare la presa pentru urmatoarea luna ...aaaa si a 3a chestie o sa fie primul roman terorist :) .

Un comentariu:

  1. Ai dreptate...ala chiar a fost un gest de cacat...oricum nimanui din parlament nu ii pasa..ptr ca ei au buzunarele pline...oricum Romanica noastra nu a fost nicicand cine stie ce...insa da,inainte era mult mai bine ca acum...acum..romanii recurg la gesturi disperate..De ce?! ptr ca boc cu toti "labarii" din parlament freaca pula si taie 25% din salarii, si le maresc pe ale lor (Care oricum sunt exorbitante) cu 50% :-j

    Muie guvernu Basescu-Boc-Udrea _|_

    PS:mi-am permis sa vb asa pt ca am vazut la inceput ca e restrictionat,pt adulti si...


    kiss:*

    RăspundețiȘtergere