vineri, 10 decembrie 2010

Vis de REVELION !!!

M-a lovit o idee si in timp ce scriam o alta postare ascultam multe valsuri vieneze... am o stare asa euforica si frumoasa ...

Si cum ziceam m-a lovit o idee ca tot la moda zilele astea e intrebarea cu ce faci de sarbatori si ce faci de Revelion . Toata lumea cauta petreceri care mai de care originale , ofertele pe net curg si suntem bombardati cu revelioane , vanghelioane si alte nume hazlii . Ce mi-ar placea mie desi cred ca m-am trezit cam tarziu pentru a cauta dar voi scrie aici ca sa tin minte pentru anul urmator este un revelion clasic , foarte elegant si foarte formalizat . Un revelion cu barbatii in costume si fracuri iar doamnele din cale afara de elegante , frumoase si stralucitoare cu rochii superbe . Muzica ar fi compusa din valsuri lente si vieneze , tango-uri ....si sa ne facem de cap pe quickstep . O orchestra ar asigura fundalul muzical si am asculta ritmuri de Frank Sinatra , Dean Martin . Nimeni nu ar sta jos prea mult si am dansa epuizati pana spre orele diminetii si am aduce eleganta din nou la putere.

2 comentarii:

 1. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 2. Si daca n-om fi Fred Astaire sau Ginger Rogers cred ca nu s-a' uita lumea la noi ca la urs, nu??? In schimb..."shoul" va fi de milioane!!!!!

  RăspundețiȘtergere