vineri, 18 septembrie 2009

Multe si nevrute....bazar.


Pentru ca am omis sa mai scriu de ceva vreme.. se pare ca nu gasesc zilnic lucruri interesante despre care sa scriu asa ca renunt pentru moment la ideea de a scrie zilnic cate o prostioara.

Zilele astea a inceput scoala.. priveam luni cati elevi se indreptau spre scoli si licee. Un cliseu la toti am observat sau doua .. toti erau imbracati ca de sarbatoare ... desi sunt constienti ca numai sarbatoare nu ii asteapta adica frate vin note mici ascultari teze...s-a dus draq cu distractia... deci de unde nebunia asta cu hai sa punem pe noi cele mai trendy bendy haine si sa mergem la scoala... sau acum imi dau eu seama e un fel de lafaiala... hai cu cele mai tari tzoale masini si kestii de le avem noi..ca de incepe scoala tre' sa ne dam mari si tari. Al doilea lucru comun si cliseic.. wtf dragilor ..nici nu a inceput scoala si voi mergeti cu flori si cadoaie la profesori diriginti secretare ... vazusem o tipa mergea spre scoala cu 3 buchete de flori tarate dupa ea. De ce le dam flori ? De ce din prima zi? Or sa va ierte la teza sau isi vor aduce aminte... Popescu mi-a dat flori.. ii dam 3 nu 2 :)) .
De marti ..ii priveam pe aceeasi elevi..ca se terminase cu ceremonialul... haine largi lalai.. emoistii erau emoistii ...minimalistii tot banga banga in urechi... zile de scoala obisnuite.

Tot in metrou... alta dimineata... femei trecute de prima tinerete.. gand.. ce draq se tund toate femeile de peste 40 de ani ( in medie ) scurt ? Adica e o regula? Esti femeie... ai peste aproape 40 de ani ... majoritatea maritate cu copii ... zbang ... parul scurt tuns baietzeste de fapt nici baietzeste are asa o forma de cap patrat.
Nu e o regula generala ce am observat insa sunt frapat de chestia asta... ce se intampla cu ele de ajung toate zbang cu parul taiat....e un fel de marcaj , un fel de a spune ... eu este maritata am copil... nu va mai uitati la mine ...i'm doomed.... :)) . Asta e misterul meu de saptamana asta... poate cineva va citi pe acilea si imi va da un raspuns interesant . Momentan nu am reusit sa strang nimic concret.

Televizor ... reclama... ProTV ( nu fac bah reclama ) .. o kestie tare de tot in care postul promoveaza o treaba serioasa... in contradictie cam cu ce a promovat in ultimul timp , incearca sa promoveze spiritul acela de civilizatie.. de hai sa nu ne mai doara in cot .. , asta dupa ce ani buni a promovat prostia ..tigania...si tot ce e prost. Bate alt vant? Neah .. nu cred ... e doar marketing. E la moda acum sa aratam ca cica ne-ar pasa... asa ca se vinde.

Pub... lume destula ..seara de meciuri .. dezamagire... Steaua egal cu moldovenii..( care nici nu este moldoveni , e mai mult rushi ) . Ajung acasa... Gigi suparat ca Bergodi nu l-a primit in vestiar...il da afara. Foarte tare. Ne mai miram ? NU. Bha astia nu mai mor... au ei un pact facut cu cineva undeva de rezista in timp ce aia buni moare.

Apropo de moarte... odihna placuta si tzarana ushoara pt Nicu Constantin si Patrick Swayze....

In curand la cererea publicului in sfarsit partea a 2a din excursia la Londra din primavara. Nu de alta dar ma duc iar la Londra...haha ce bine imi pare.

In rest... e bune toate .

P.S. NU estem agramat si incult... doar ca nu vreau a scrie cum imi dicteaza ei. :)).

P.S2 . Bha ... am turbat cu jocurile de pe facebook .. facebook addicted. Bagati-va si voi ca e tare rau

3 comentarii:

  1. lol gagi,ai uitata ca ai nunta mar einainte de venirea la Londra x

    RăspundețiȘtergere
  2. pentru nunta o sa avem postare separata :)
    presimt ca o sa ma doara capu' cand o sa scriu si nu o sa fiu coerent

    RăspundețiȘtergere
  3. nunta??yeahh babyyy...
    iiiiiiiiiiiii....

    RăspundețiȘtergere