marți, 1 martie 2011

1 Martie - Faceti loc sa intre Doamnele !


Yeah... azi e intai a lu' Marte... si incepand de azi e luna voastra. Asa se spune.
Vreau sa va spun tuturor celor gingase din viata mea "LA MULTI ANI !!!" .

Insa , trebuie sa stiti ca nu doar ziua aceasta e a voastra si nici luna , ci fiecare zi alaturi de voi e o zi speciala , ne trezim cu gandul la voi sau visam la voi sau pur si simplu nu va suportam insa in fiecare zi sunteti in mintea si sufletele noastre.
Fara voi cu siguranta nu am exista nici noi si trebuie sa va multumim pentru asta . Fara voi ... lumea ar fi plina de razboaie fara sens , dueluri fara sens , urata, fara nici un temei .

Si nu doar pentru ca ne nastem datorita voua trebuie sa va iubim si mai mult ci si pentru alte multe lucruri de nimic , pentru ca uneori sunteti muze , alteori teluri in viata iar alteori pur si simplu stiti cand sa ne zambiti.
Sunteti speciale pentru ca nu va prabusiti de ras cand venim cu cele mai tampite idei de a va cuceri insa ne dam inabordabili desi stiti care e scopul nostru . Sunteti speciale pentru ca stiti sa asortati culorile si pe langa asta sa mai inventati alte gramezi de culori pe langa cele de baza.
Va dorim pentru ca stiti sa dati gratie dansurilor si muzicii si nu trebuie sa dansam barbat cu barbat .
Dar sa stiti ca va si uram din cand in cand ... insa nu va spun azi de ce ... astazi meritati sa va marturisim deschis ca va adoram , ca va iubim parfumurile , vrem sa va atingem trupurile .

Va oferim multe flori azi si multe cadouri insa toate adunate la un loc nu reprezinta decat o mica parte din ceea ce reprezentati voi femeia pentru noi barbatii .

LA MULTI ANI !!!

5 comentarii:

  1. Foarte frumos spus..poetic si adevarat! Daca ne-ati spune mereu ce simtiti poate v-am spune si noi cat de mult ne umpleti viata cu bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da...poate ca uneori in viata asta nebuna consideram ca e prea mult sa va spunem mereu asta.
    Promit ca eu unul voi incerca sa o spun mai des.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai si tu mai multa grija la gramatica.. Eu stiu ca esti baiat istet dar acesta este totusi un blog si nu un client de chat, asa ca nu se accepta :)

    Cat despre subiect, toti suntem egali din punctul meu de vedere, doar ca 'ele' au nevoie de astfel de cuvinte duci mai mult decat noi.
    In alta ordine de idei, fara 'ele' nu ar mai exista niciun razboi ptr. ca n-ar avea cine sa nasca razboinici, deci este numai vina lor :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersi Octav, e un text compus pe loc ...si mai pot scapa si greseli . Voi arunca un ochi pentru a le indrepta.
    Cat despre egalitate...doar faceam niste complimente nu a spus nimeni ca sunt mai egale decat noi :) .

    RăspundețiȘtergere