sâmbătă, 5 martie 2011

Campionatul national de dans 2011

Hey ,

O zi de primavara...o zi superba iar orasul Targu-Mures e pregatit de sarbatoare. Un oras micut insa care in acest week-end este plin insa nu de turisti ci de crema dansatorilor sportivi din Romania si nu numai . Astazi si maine are loc in Targu-Muresc Campionatul National de dans sportiv si pentru prima data in Romania , Cupa Europeana de Dans Standard.

Din pacate promovarea media lasa de dorit ca de obicei iubitorii din toata tara neputand sa se bucure de aceste concursuri decat poate cel mult intr-o inregistrare insuficienta.
Iubitorii de dans sportiv si nu numai , toti cei care iubesc dansul , arta si gratia ar trebui sa fie in Targu Mures si sa ii admire.
Vreau si eu sa le urez multa bafta perechii George Dinu - Rodica Cioaca . Va fi prima lor aparitie in public in actuala formula si vor avea multe multe emotii. Am un singur mesaj pentru ei : LUPTATI PENTRU DANIEL.

Da, cumva vine vorba si despre Daniel ...ar fi trebuit sa fie acolo si sa lupte cu Maria pentru un loc in semifinale , asta era obiectivul semifinale si de ce nu in finala. Un gest frumos din partea organizatorilor ar fi un moment de reculegere pentru el .
In final un anunt pentru cei pasionati din Bucuresti , in perioada 15-17 aprilie ne vom bucura de Dance Masters 2011 ce va avea loc ca de obicei la sala Polivalenta.


Andreea , ai legatura :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu