luni, 21 decembrie 2009

SARBATORI FERICITE SI UN CRACIUN VOIOS !!!

Salutare ,
M-am decis sa va urez mai devreme decat e normal . De ce? Pentru ca maine dimineata plec si e posibil sa nu am ocazia ca de Craciun sa va urez celebrul "Craciun Fericit" .
Acum ca sa ma iau iar de subiectul religie asa un pic daca ma lasati.. daca de Paste spunem "Hristos a Inviat" de craciun de ce nu spunem "Hristos s-a nascut" ... aaa stai ca nasterea nu e un miracol. Invierea e un adevarat miracol.
Dar nu despre teme din astea complicate era vorba azi ci despre voi si despre mine care va urez pe voi ...
Sa aveti parte de Craciun de multa bucurie ...de caldura sufleteasca si nu uitati sa fiti mai buni . E pacat sa ne irosim viata cu chestii rele cand alea bune sunt atat de dulci si aducatoare de placeri.

Eu cu iubita mea Coralia alaturi de Gica si Flori , vom merge intr-un taram de poveste.De poveste pentru ca noi toti am auzit de el numai lucruri frumoase si nimeni nu a zis niciodata ..."aaaa acolo e nashpa frate" . Mergem in Maramures cu inima plina de incantare. Stiu sigur ca acolo vom fi intampinati cu voie buna si vom fi tratati ca niste oaspeti. E locul cred unic in tara asta unde pot baga mana in foc ca ajungem si ne vom simti de nota 10....ca si turism ma refer.

Pe langa faptul ca vom fi acolo impreuna cu prietenii nostri eu sunt fericit ca voi fi alaturi de cea care pe 26 decembrie va sarbatori cu mine 3 luni de convietuire si la bune si la rele. Pana acum suntem doi rasfatzati de soarta si am avut parte doar de bune ...rele prea putine ca sa conteze.
Duminica impreuna cu Coralie am fost sa cumparam brad si l-am impodobit frumos frumos. Este alb complet fara alte culori.

Dar nu va mai plictisesc cu detalii multe despre noi.

In sufletul nostru e deja Craciun.In sufletul nostru e deja speranta ...

LA MULTI ANI VOUA !! SARBATORI FERICITE SI UN CRACIUN PUR !!

3 comentarii:

  1. Un Craciun minunat iti doresc . Maramuresul nu e un tinut de basm , insa , in mod cert aici intilnesti oameni diferiti de cei pe care ii intilnesti zi de zi ....si stii prea bine asta ....Maramuresul are darul sa te faca sa te simti......acasa...

    Craciun fericit !

    RăspundețiȘtergere
  2. thank you. chiar ma citesti sau a fost o intamplare ?

    RăspundețiȘtergere