luni, 7 decembrie 2009

De Mos Nicoleta


Ho ho ho ,

Initial ar fi trebuit sa incep altfel ...insa ceva m-a facut sa revizuiesc aceasta postare.
O tachinare mica din partea ei...
Scrisesem cat de mult ador sa ma joc alaturi de ea in bed , cat de mult o iubesc dupa ce au trecut mai mult de 2 luni si cum pe zi ce trece o doresc si mai mult.

Stiu stiu ...nu am terminat inca povestirile din Londra insa ... e momentul sa o spun .

Au trecut ceva mai bine de 2 luni , insa in fiecare dimineata gandurile mele sunt la ea..va poate confirma Vodafone care in fiecare dimineata inregistreaza 1-2 sms-uri catre ea . Uneori o scot din sarite cu mesajele mele ultra mega matinale. O pot confirma serverele noastre de email care in acest moment au ajuns la peste 500 de emailuri schimbate intre noi :) ...da da de aia nu muncim noi daca vreti sa stiti, ca stam toata ziua si ne scriem mailuri.
Au trecut doua luni si ador sa o sarut , sa o privesc in ochii ei verzi.
Ce nu ador este cand mai fac cate o prostie si ochii ei devin tristi , atunci lumea mea se intuneca vin nori negri si daca m-as putea dedubla cumva mi-as trage o mama de bataie .
In 2 luni am avut si crize de indoiala de nebunie de paranoia de orice e posibil.. am fost negativist...am visat ca ma paraseste , am innebunit-o uneori cu tampeniile mele. Insa ea este cea care a stiut sa ma asculte , sa vorbeasca cu mine si da a stiut sa ma faca sa inteleg multe lucruri.

A facut multe lucruri micute care par nesemnificative insa pentru mine au avut un mare impact, un exemplu am niste degete omenesti acum si ingrjite. Si totul pentru ca ea m-a impulsionat m-a ajutat, si stiu ca e o nimica toata insa pana acum nimeni nu a reusit sa ma faca sa ma las de acest prost obicei .

Voiam sa scriu de fapt aici cat de mult iubesc sa fac dragoste cu ea , cum imi da fiori de fiecare data , si atunci cand totul porneste simplu dar si atunci cand ma surprinde cu o noua costumatie , cu un nou joc .
Da, iubim sa ne jucam impreuna , chiar daca iubim si jocurile cu alte persoane. Am sesizat ca si atunci cand suntem impreuna cu alti prieteni si jocul pare mai complicat , mai pervers ... jocul este tot intre mine si ea , pasiunea se vede in privirile noastre.
Astazi nu sunt poetic ca in alte dati insa iubirea mea e la fel de mare sau poate mai mare in fiecare zi. Iar ea este langa mine si ma bucura enorm.

In final vreau sa spun LA MULTI ANI , NICOLETA !! Te iubesc , si esti mosul meu .
Fara tine acest an , aceste sarbatori , calatoria la Londra si orice s-ar fi intamplat in viata mea erau doar niste banalitati.
Cu tine si banalitatile de multe ori sunt pline de surprize.

La multi ani pentru noi ... }P{ .

4 comentarii:

  1. La multi ani gagi si Cori!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani si din partea mea in caz ca mister adrian a uitat sa iti transmita..Sa fii sanatoasa, fericita si iubita..:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Multam fumos,
    Gandurile voastre sunt coplesitoare si sper ca fiecare dintre voi sa aiba un Mos...cel putin la fel de generos ca al meu :)
    La Multi Ani!

    RăspundețiȘtergere
  4. ;)
    Si ca al meu ... te sarut Moshulica mea :P .
    Aaaaa si te iubex :)

    RăspundețiȘtergere