marți, 18 august 2009

I'm not dead ...


Yeah... ciudat titlu...

Trebuie sa va explic ... mult timp am cautat dovada ca nu sunt dead inside, am fortat am cautat si in stanga si in dreapta , m-am intalnit si ea si cu cealalta si cu multe femei. In fiecare am cautat dovada ca sufletul nu imi este mort.Ca inca mai vreau o femeie langa mine .
Am incercat chiar sa mimez "fluturashii" din stomac , sa mimez si orgasmul . O vreme cred ca a mers cred ca am putut sa ma mint . Insa de fiecare data cand ramaneam singur toate veneau inapoi , eram iar mort. Eram contele Dracula care se ascunde de lumina.

Dar destul despre trecut. Destul despre tenebre.

Lumina m-a orbit azi noapte. M-am speriat ...mi-a fost frica ..m-am pierdut insa ea a fost acolo , m-a atins , m-a prins de mana , m-a strans in brate .

Si ea e ranita si ea e speriata insa privirile noastre intalnindu-se au scanteiat. Ochii ei doua perle intr-o oaza verde s-au intalnit cu seninul misterios al okilor mei si peisajul a devenit pastelat .

Ma face sa visez , sa imi fie frica , sa vreau sa nu imi mai fie frica . Ma indragostesc ? Poate ca da si nu imi este teama. Nu vreau sa imi mai fie teama. Simt si asta inseamna ca "I'm not dead ... "

Si ...inainte sa adorm m-a surprins cu cea mai frumoasa declaratie ever :

"daca stiam c-o sa intalnesc un copil care tremura, simte, daca stiam ca o sa intalnesc un barbat care saruta atat de flamand si totusi atat de soft, m-as fi intalnit mai demult"


She is now my dream .... nu indrazniti sa ma treziti.

Un comentariu:

  1. Frumos! Frumos vis,frumoase sentimente! Iti doresc sa mai poti simti aceeasi fluturasi in stomac,nerabdare si acelasi zambet pe fata care nu are nici un motiv rational sa fie acolo dar este!

    RăspundețiȘtergere