vineri, 28 august 2009

Despre berbec


"Specialist" în dragostea la prima vedere, barbatul Berbec se îndragosteste imediat si nu accepta nici refuzul, nici taraganarea. Imagineaza pe loc mii de proiecte în care o va include neaparat si pe aleasa inimii din momentul respectiv. Si o face cu sinceritate.

Cine iese cu un Berbec nu prea stie unde va ateriza pâna la urma. Aleasa inimii poate trai toate bucuriile pe care si le doreste, câteodata chiar ceva mai mult. Satisfactiile alaturi de barbatul Berbec sunt numeroase, desi uneori viata alaturi de el pare a semana cu un joc de popice în care în loc de bile se folosesc grenade. Prinsa în acest vârtej în care totul se petrece cu o suta de km la ora, partenera se poate simti coplesita si are nevoie de o buna conditie fizica pentru a nu se simti de-a dreptul epuizata.

Din pacate, pasiunea d-lui Berbec se consuma destul de rapid, transformându-se în scurt timp în cenusa. Apoi se îndragosteste din nou. Barbatul Berbec nu se teme sa se casatoreasca de tânar. O va face, chiar... de mai multe ori, daca e nevoie!

Pradoxal, dincolo de aparenta lui zgomotoasa, dominanta si impunatoare, barbatul Berbec are o sensibilitate greu de sesizat, parând a cauta în partenera imaginea mamei ocrotitoare. Cine va reusi sa atinga aceasta coarda sensibila, îi va cuceri inima.


D-lui Berbec îi plac femeile independente si spirituale, care îi flateaza ego-ul. Atentie, însa! Dozeaza cu grija laudele, pentru ca, daca exagerezi, s-ar putea sa obtii efectul contrar celui scontat.

Asadar, încearca sa fii mereu dinamica, entuziasta si directa. Barbatul Berbec adora sa cucereasca. Lasa-l sa-ti faca curte, sa se straduiasca un timp pâna sa obtina prima întâlnire. Daca el întârzie, însa, în a face primul pas (ceea ce e greu de crezut), invita-l tu sa te însoteasca la un pahar, dupa lucru. Pentru aceasta ocazie, îmbraca-te cu cei mai strâmti jeansi din garderoba ta si lasa deschisi cât mai multi nasturi de la bluza. Mângâie-l în treacat pe cap sau pe fata, atinge-i fugitiv buzele sau urechea cu mâna. Nu încerca însa sa-l duci de nas: daca nu vrei sa te culci cu el, mai bine ramâi acasa, în fata televizorului. Daca totusi te-ai hotarât sa iesi cu el, e bine sa ai la tine mijloace contraceptive. S-ar putea sa aiba si el, dar nu e foarte sigur ca-si va mai aminti de asta în vâltoarea evenimentelor.

Din punct de vedere sexual, barbatul Berbec este entuziast si direct, uneori chiar prea direct. Este un tip care aduce cu sine energia, deci tie iti va reveni sarcina de a-l aproviziona cu fantezie si imaginatie. Fii afectuoasa, prevenitoare si toleranta. Daca încearca sa te supuna, raceste-te, retrage-te în carapacea ta. Chiar daca barbatul Berbec are veleitati de sef, în realitate îsi doreste mai degraba o femeie pe care sa o respecte, decât una care sa-i cada la picioare.

Daca esti gata sa îmblânzesti pe cineva care trebuie convins sa accepte egalitatea în cuplu, mergi înainte si probabil ca drumul te va duce catre o mare dragoste.

Un comentariu: