vineri, 20 martie 2009

SUNT UN VANATOR


Am avut revelatia asta ... in drum spre casa.Acum cred ca sunt un vanator si am si o problema cu capul, sau poate ca nu si sunt un suflet salbatic ce nu poate fi domesticit de iubirea pentru o singura persoana.
Ca sa venim din trecut...am avut destule femei...unele aventuri..altele iubiri dar totusi niciodata cand am iubit mintea nu mi-a fost in totalitate doar la ea. Intotdeauna am tanjit dupa un nou trofeu , dupa o noua cucerire. De ce? Sa imi demonstrez ca pot poate, sa fiu un diabolic sau poate ca cineva cu studii psihologice va gasi un indiciu ca mi-a lipsit ceva in copilarie .
Uneori cand sunt singur tanjesc dupa atentia ei ...atentia unei femei si pornesc la vanatoare , gasesc "prada" , sunt un ipocrit si o ademenesc in plasa , initial sunt fair-play si joc corect insa daca nu tine folosesc arme perfide until she falls down , o cuceresc si simt in privirea ei ca ma doreste and then suddenly... i don't want her. In mintea mea deja se naste planul pentru urmatoarea victima, laitmotiv-ul placerii mele cred ca este privirea ei subjugata de a mea.Momentul suprem cand stiu , cand citesc in privirea ei ca ma vrea doar pe mine.Atunci cred ca imi dispare foamea de ea si nu mai am ce sa cunosc la ea.
Am incercat chiar si relatii lungi serioase ...spune societatea . Insa m-am simtit inlantuit , chinuit de multe ori iar atunci cand am rupt lanturile a fost o eliberare . In momentele alea cred ca nu eram vanator eram un vanat si ma bucuram de libertate. Hmmm.. oare prada mea de ce se simte ucisa ranita si fara puteri cand o eliberez..? Mda , ce prost sunt .... cred ca am vanat doar animale slabe...care nu stiu sa vaneze.Oare asta sa fie ce caut? Un animal care sa ma vaneze si pe care sa il vanez? (Nu aici vizam sa ajung scrii aceasta destainuire ...dar wow ce am scormonit in creierul meu ) .
Acum totul a capatat un sens, chiar daca as mai fi vrut sa scriu ceva despre vanat si vanator...despre trofee cred ca am ajuns la solutia mea mai devreme...desi aveam de gand sa va intreb pe voi, cei care mai cititi razlet blogul asta ce pot face. Se pare insa ca era atat de simplu.
Simturile mi se ascut acum, incep sa adulmec ...inca nu ma simt vanat , dar sigur va veni momentul.
Trebuie sa fiu pregatit !

6 comentarii:

  1. si ce vanezi tu vanatorule?

    RăspundețiȘtergere
  2. Inca esti in propriul tau cerc vicios, un cerc creat de tine care iti confera siguranta, care te apara in primul rau de tine. Asemanarea cu vanatorul si vanatul nu tine numai de gustul "sangelui" ci si de cat de bine te cunosti, de procentul compromisului cu tine si mai ales de limitele pe care vrei sa le impingi. A iubi nu inseamna a vana, a iubi inseamna a da trup, suflet minte. Neconditionat si simultam. Dar poate inca asta este placid. E mai confortabil sa gasesti motive pentru a justifica ceva ce nu ai reusit sa aduni la un loc. Nu e nimic tendentios in ce am scris aici. Iar daca am gresit cu ceva accept o demonstratie argumentata.
    Aceiasi cinica
    Sorana

    RăspundețiȘtergere
  3. Mda,ca bine zici,esti un prost,iar daca inainte mai aveam ceva dubii,acum sunt absolut convinsa.Fugi de tine,e cea mai sigura solutie!By the way,te crezi mascul feroce?Esti doar penibil,spunea prada dupa care ai umblat atata vreme.Ai vrut sa ma ranesti?Felicitari,dupa prea multe incercari ai reusit...prin nemernicie,sau poate,vai..pentru ca esti I re zis ti bil(as face o plecaciune daca ai putea sa ma vezi,trust me.sau mai bine incerc sa pun bazele unui fan club)!Ai vrut sa te razbuni?Stiam,puteai macar sa ai decenta sa recunosti...in drum spre casa.Ai vrut sa te joci cu mintea mea,mai domnul care a citit atata Freud?Smaaart,your mother must be really proud!Pe bune,bravo,aplauze pentru adilucian va rog,chiar merita un premiu!As zice totusi ca esti adevarata victima a propriului joc.As fi putut sa fiu cruda cand tu erai cel slab,dar nu ma flateaza suferinta altuia si in plus am incercat sa iti fiu prietena,sa fiu om cu tine,sa inteleg,dar nu de asta ai tu nevoie.Am sa iti fac cadou de ziua ta o oglinda,poate reusesti si tu sa te vezi mai bine.Si poate ai din nou nevoie de ochelari pentru ca mi se pare ca ai probleme si cu cititul,ai vrut sa vezi dorinta in ochii ei,dar stii prea bine ca era doar singuratate si lipsa unei variante mai bune mai nedomesticitule! cu drag,una dintre destulele tale femei (imaginate,eu nu am fost niciodata a ta)

    p.s.Ai grija cu autorul ala preferat,incerci sa te cam idetifici cu un anume Sebastien(tu,barbatul tuturor femeilor)si din cate stiu,nu a sfarsit chiar bine.Tine minte,unele carti sunt doar pentru citit,nu e obligatoriu sa gasesti modele de urmat in ele.Iar unele ganduri le poti tine pentru tine,nu e obligatoriu sa le citeasca toata lumea,adica eu(pentru ultima oara cand imi mai pierd vremea pe aici),colega mea de apartament,Sorana(tot respectul,esti foarte tare) si inca doua trei persoane.Ma rog,am scris cam mult,nu aveam ce face,de fapt nimic din toate astea nu au legatura cu tine,copilas mic si complexat,e o chestie simbolista,rupta de realitate.

    cu drag din nou

    RăspundețiȘtergere
  4. Iubi, daca schimbi mana stanga cu mana dreapta nu inseamna ca ai avut alta femeie. ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. eu nu inteleg de ce se ascund domnisoarele sub anonimat daca au totusi curajul sa fie atat de vehemente si personale in comentarii...dovedesc astfel exact contrariul duritatii pe care o afiseaza si asta nu da bine, mai ales pe un blog public si mai ales unui vanator care-si adora vanatul cand ii devine vanat... sfatuiesc tinerele domnisoare sa-si deschida propriul blog. si felicitari domnului pentru curajul de a scrie si bune si rele despre el insusi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc de comentariul aparator , insa fiecare are dreptul la o opinie.
    Iar de asemenea timpul schimba multe perceptii si conceptii.
    Multumesc inca o data oricine ai fi .

    RăspundețiȘtergere