luni, 9 februarie 2009

Love is in the air !!



... A fost o vreme cand am crezut ca am invatat totul din manuale despre asta , cand am crezut ca am avut inima franta de atatea ori incat i know how the love is . Dar caile vietii sunt abstracte sunt neprevazute.

Inca nici nu stiu care sa fie introducerea... cum sa va prezint my new sensation , e greu .. nu exista descrieri in nici un manual , nimeni in jurul meu nu a trait. E greu sa gasesc sfaturi , trairi ale altora pentru ce mi se intampla.

Deja v-ati saturat cu misterul cred ca am pus destul mister si ma injurati toti .
S-a intamplat acum o saptamana cand am inceput sa ne cunoastem , cand pe fiecare zi am simtit lucruri noi .
Stau acum si in fata blogului si jurnalului meu incerc sa imi explic toate trairile . Sa vi le explic si voua dar pare imposibil.
Culmea radeam zilele trecute de ideea alora de la radio cu "Trio Balamuc" , si mi se pare foarte tampita si cretina , pentru ca era o chestie neetica. Parea doar amuzanta si atat. M-am grabit cu judecata.
Viata ti se schimba in mod ciudat in doar cateva ore si cauti explicatii all around. De ce le caut?
Cred ca mi-e frica , cunosc senzatia dar am invatat despre ea ca se intampla doar in anumite circumstante. Ca exista doar atunci cand exista anumite date. E ca si cum am evoluat de la ecuatia simpla la cea dubla sau de multe ori la sisteme de ecuatii . Va mai amintiti ? Toata lumea a fost data peste cap.

Astept sa vina sambata iar ..


PS. Nu sunt coerent , stiu asta . E greu sa explic ce se intampla pentru ca nici eu nu inteleg clar ce se intampla.

Un comentariu:

  1. Cel mai simplu ar fi sa spun: Tiam spus eu?. Si la fel de simplu ar fi sa iti amintesc scepticismul. Dar nu e corect. Ma bucur de bulversarea ta si mai ales acum ma bucur ca ma intelegi....

    RăspundețiȘtergere