marți, 30 martie 2010

Surpriza, experienta , finalul.


Asa cum anuntam ieri s-a intamplat. M-am dus si acum trebuie sa va povestesc.

Va ziceam ca de ziua mea am primit cadou un masaj erotic de la mandrele mele colege se stiu ele care nu o sa le spun numele desi m-am gandit ieri sa le dau in vileag sa stie toata lumea care sunt cele perverse dar totusi care se gandesc ca au si ele un singur tip coleg cu ele si care cica uneori merita.

Si m-am hotarat eu sa ma duc ieri fiind frumos afara si fiind o zi vesela cum le zic eu .Asta dupa ce am fost facut fricos si in alte feluri de cei care stiau ca trebuia sa ma duc sambata si am amanat pentru duminica iar apoi am amanat pentru cand oi avea chef.
Ieri a venit cheful si iata-ma la sfarsit de program lipa lipa cum purced eu singurel cuajos spre o noua experienta si anume MASAJUL ERO(T)IC .

Am ajuns la adresa indicata pe site , am sunat la interfon caci asemenea locatii din pacate in Romania nu pot fi marcate cu o firma luminoasa , o sa vedeti voi de ce zic din pacate . Mi se deschide poarta , d-ra de la receptie ma insoteste ma aseaza confortabil pe canapea si imi cheama domnisoarele dintre care sa aleg. Aici am avut prima mea dilema pentru ca domnisoarele intr-adevar niste ladies si iti vine sa le alegi pe toate . Cu parere de rau am ales una dintre ele , pe cea care avea cea mai timida privire . Celelalte pleaca si eu ma gandeam ca e aiurea , ele ar putea sa se simta asa invinse.....si nu era corect ca eu le doream pe toate. Cate o mana fiecare pe mine si sa ma maseze.

A urmat alesul camerei unde am lasat-o pe domnisoara sa aleaga , practic fiind la ea acasa . Apropo de asta sa nu ma intrebati cum o cheama , stiu ca nu era numele ei real si nu m-am sinchisit sa tin minte .
Cum ziceam am mers in camera , acolo a pornit o muzica calmanta in surdina , m-a intrebat daca vreau sa fac un dush , bineinteles ca m-am dus sa fac un dush , doar veneam dupa o zi de munca si era necesar.M-am dus frumusel cu prosop si papucei de unica folosinta din partea casei la dusulet si apoi am revenit ...
Domnisoara a revenit si ea cu un cosulet ca al Scufitei Rosii plin cu tot felul de creme si uleiuri . Viitorul suna bine.
Eu eram deja gol intins pe burta , s-a dezbracat si ea , hainele nu ascundeau vreun defect si era o femeie foarte frumoasa si goala.Nu am sa ma apuc acum sa fac o descriere pentru ca e de prisos.
Masajul a inceput de unde era si normal de la talpi si a continuat in sus pe picioare fese si spate si trebuie sa recunosc a fost foarte foarte relaxant. Bineinteles ca Adrian a inceput sa vorbeasca sa cerceteze si sa cunoasca detalii despre maseuza mea si despre loc si fapte si tot ce imi trecea prin cap.
Usor usor cu trecerea timpului corpul meu a inceput sa fie foarte alunecos din cauza uleiurilor... si corpul ei a inceput sa fie la fel ... asa ca atunci cand m-am intors pe spate ... jocul ce a urmat a fost un adevarat preludiu . Recunosc ca mi-a fost greu sa nu ii fac anumite lucruri , pentru ca avea un corp demential iar in momentul in care m-a incalecat si a inceput sa se joace cu penisul meu ... mi-a oferit o priveliste incantatoare. I-as fi cuprins fesele in maini si m-as fi afundat cu capul intre picioarele ei ... i-as fi plesnit fesele pana ar fi devenit arzatoare si rosii ca focul si astea sunt doar cateva din lucrurile pe care i le-as fi facut.

Masajul ei spre final s-a concentrat asupra penisului si m-a facut sa dau din picior ca Bocanila , placerea a crescut ( damn oils ) si eliberarea a venit placut , foarte placut . Am cam murdarit-o pe dragutza ceea ce ma face sa spun ca masajul erotic este o meserie murdara :) .

Ora mea s-a incheiat cu un dush caci trebuia sa ma curat de uleiuri care s-au lasat greu dispersate de pe corp .

In concluzie .. a fost o ora placuta si trebuie sa le multumesc "nebunelor" care m-au trimis la un asemenea chin . Trebuie sa spun ca nu va ramane o singura experienta deja am o invitatie la un alt salon deci voi avea de aceasta data termen de comparatie . Din ce am inteles acolo se anunta si mai bine deci cum ziceam si aseara : UHUUUUUUUUUUUUUUU .

6 comentarii:

  1. interesanta experienta...dar am o curiozitate: pe Cora nu o deranjeaza? chiar deloc?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nope . Nu are de ce sa se supere. Din 2 motive .Primul ar fi ca avem incredere unul in altul si doi , daca citesti blogul meu ai sa vezi o explicatie a iubirii si a unei relatii libere si fara limite. Eu si cu ea traim asa ceva .

    RăspundețiȘtergere
  3. Va felicit! sa fiti fericiti, deschisi si sa aveti incredere unul in altul mereu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai ai o invitatie unde se anunta a fi si mai bine? And what do you mean by that, darling? :D

    Interesanta experienta, oricum. Si eu vreau :) Nu ma cadoriseste nimeni? :D

    RăspundețiȘtergere
  5. hmm... mda, dar de ce sa te duci la salon cand poate sa-ti faca si prietena acasa? :-?

    RăspundețiȘtergere
  6. da-mi voie sa te intreb... de ce mananci la restaurant daca iti face sotia sau prietena sau chiar tu mancare acasa?

    RăspundețiȘtergere