sâmbătă, 6 martie 2010

Azi urasc

(Acest mesaj a fost compus ieri 5 martie si publicat azi 6 martie) Azi urasc . urasc pe cel care a promis ca apoi sa se razgandeasca. urasc pe cei care se prefac ca totul este bine si accepta minciunile celui care promite si se razgandeste. urasc sa urasc insa azi trebuie sa ma recunosc infrant de ura si trebuie sa o las sa se lafaie invingatoare in sufletul meu. urasc ora 7 la care am plecat acasa... de ce o urasc? fara motiv.... azi doar urasc si nu e nevoie sa motivez.
Dar totusi pot sa fac ceva... sa ma opresc din scris si sa spun gata. S-a terminat azi. De maine nu mai uram pe nimeni. Sper sa si reusesc desi pe Mincinosul meu nu mai pot sa il cred. De ce? Pentru ca nu am fost primul mintit de el.

Mai vreau sa va scriu ce inseamna ura la mine.Pentru ca am uitat sa va descriu ura. E un sentiment negru si terifiant si daca l-as lasa sa iasa din mine de fiecare data as fi poate un serial killer. Si nu as ucide pe ascuns ci as sfasia cu mainile goale trupurile persoanelor pe care le urasc. Imaginile macabre pe care le am in minte in acel moment ar fi terifiante si pentru cei mai impatimiti adoratori ai unor secvente de groaza. Ura mea e de nedescris de aceea ma opresc aici si inchid din nou adanc monstrul din mine.

4 comentarii:

  1. Hai frate ma urasti ca nu am venit sa te iau de la munca joi??Nu mai vin la fotbal ca cine stie unde ma duci si ma faci bucatele ca Dexter , ca apoi sa mai devin si un trofeu.

    RăspundețiȘtergere
  2. muuulta ura stransa acolo :-SS
    Pe mine ma urasti ca stau invisible pe mess? Si data viitoare cand ne vedem cu rolele in parc o sa ma impingi in lac? nu cred...ar fi o soarta prea blanda comparativ cu ce ai scris tu acolo...

    RăspundețiȘtergere
  3. neah. de ce te-as impinge in lac ? tu nu ai legatura cu ura mea ;) ....oricum monstrul a fost ascuns :) ...

    RăspundețiȘtergere