joi, 25 martie 2010

29


Si pentru ca e joi ;) ...si e 25 martie si cica Bunavestire ( vai ce imi place ca cica sunt blessed ) e timpul ca eu sa mai adaug un an in varsta mea si sa ajung la numarul prim de 29 de primaveri .

Cum ar zice mama cand e suparata pe mine , iata ca se fac 29 de ani de cand fac umbra degeaba Pamantului.
Stiu , tre' sa raspund cum ma simt la 29 ani , si e o intrebare foarte buna si mi-am pus-o inaintea tuturor si concluzia este ca sunt multumit de viata mea pana acum . Am si multe lucruri bune si multe lucruri rele. Am ce povesti la gura sobei dar inca nu e cazul ..desi mi s-a zis o data nenea ( cred ca cine mi-a zis nu vedea prea bine ) .
Oricum azi nu vreau sa scriu prea mult. Vreau doar sa le multumesc catorva persoane care au fost alaturi de mine in ultima perioada si s-au dovedit adevarati prieteni .

In primul rand trebuie sa multumesc clasicei familii :)) ...stiti voi ca la Oscar si Mtv . Insa eu nu stiu ce m-as fi facut fara ei si cu bune si cu rele. Chiar daca uneori ideile lor m-au suparat pe moment au avut de multe ori si dreptate sau m-au ajutat sa vad anumite situatii din alte perspective.
Multumesc d-rei care maine imi va da alt motiv de sarbatoare , cu pasi mici am ajuns la 6 luni . Pe Coralia o stiti ca v-am innebunit .. si ei trebuie sa ii multumesc pentru ultimele 6 luni in care am inceput sa vad viata altfel alaturi de ea... si am invatat chiar sa si dansez un pic.

De fapt as putea multumi o zi intreaga...insa cred ca va multumesc tuturor pentru experientele prin care am trecut impreuna si din care am avut ceva de invatat, din care m-am inspirat .

Am ajuns la 29 ... arat ca de 20-22 (si nu...nu va spun secretul ) , ne auzim la 92 ...cand o sa arat de 30.

8 comentarii:

  1. La multi ani men..Sa fii sanatos..

    RăspundețiȘtergere
  2. Muuulti ani traiascaaa, muuuulti ani traiascaaaaaaa, laaaaaa muuuuulti aaaaani!!!!
    ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mersi my love :) .

    Inconfundabila ca de obicei :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragut articolul, asa ca tine
    La multi ani Ady :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragut articolul, asa ca tine
    La multi ani Ady!:)

    RăspundețiȘtergere
  6. :) Si cine anume este anonimul care ma complimenteaza asa frumos ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Hai LMA , sa fii sanatos "si cu bune si cu rele" ca altfel te-ai plictisi :D.Desi ti-am mai zis si de dimineata , pentru ca tot ti-ai facut pomana sa mai dai un semn de viata si pe blog,iti urez si aici ca si-asa comentez foarte rar....cam asa cum scrii tu :p. Pupici

    RăspundețiȘtergere